Panouri Solare Termice

Servicii indisponibile!

Spre deosebire de panourile solare fotovoltaice, un colector solar, (captator solarpanou solar termic) este o instalație ce captează energia solară conținută în razele solare și o transformă în energie termică. Deoarece aproape întreg spectrul radiației solare este utilizat pentru producerea de energie termică, randamentul acestor colectoare este ridicat fiind în jur de 60 % – 75 % raportat la energia razelor solare incidente (200 – 1000 W/m² în Europa, în funcție de latitudine, anotimp și vreme).

Premiera mondiala CPC

Panouri solare Westech cu oglinda CPC integrata in tuburile vidate

NEW ! hi-tech technology – Premiera mondiala ! Panourile solare Westech HY-H58 sunt panouri patentate si comercializate numai de partenerii nostri, Nedavi Solar. Panourile solare cu oglinda CPC (Compound Parabolic Concentrator) integrata intre cele 2 tuburi vidate concentrice au fost prezentate pentru prima oara la expozitia din Viena in data de 15.08.2017. Modelul Westech HY-H58, este un produs realizat cu o tehnologie noua si patentat de firma Westech Solar. Panourile termice au o eficienta foarte mare in comparatie cu panourile solare clasice cu tuburi vidate. HY-H58 CPC este un colector solar FANTASTIC.

Acest panou solar reprezinta o revolutie moderna in domeniul tehnologiei de fabricatie si este comercializat in Europa numai  de firma Westech Solar Germany, de firma noastra si de partenerii nostri, Nedavi Solar. Westech HY-H58 reprezinta o tehnologie de varf in domeniul panourilor solare.

Concentratorul parabolic numit CPC are o durata de viata  foarte lunga datorita faptului ca este protejat de tubul transparent din exterior!  Panourile solare Westech HY-H58 CPC, de ultima generatie  uimesc mai ales prin cheltuielile scazute de achizitie, montaj si de intretinere.

panouri solare

Ne poti urmari pe paginile noastre de facebook In Case Energy RomaniaSisteme fotovoltaice , instagram sisteme_fotovoltaice si YouTube.