Livrarea comenzilor

Produsele sunt livrate clientului in sistem de curierat door-to-door sau se pot ridica de la depozitul nostru de L-V 9:00 – 17:00, adresa: Str. Calea Branesti, nr.99, Vulcana Pandele, Dambovita.


Produsele care au specificat LIVRARE GRATUITA pe site-ul nostru www.incaseromania.ro, au transportul gratuit pe teritoriul Romaniei, indiferent de locatie.


Livrarea produselor se face prin serviciul de curierat rapid Fan Courier

Termenul de livrare este de 24-48 de ore din momentul predarii coletului catre curier.

Pentru echipamentele achizitionate cu montaj si mentenanta, livrarea produselor este gratuita in judetul Dambovita, iar in afara judetului, se taxeaza transportul.

Clientul poate opta pentru deschiderea coletului la livare.


In cazul returului, costul de transport nu se returneaza!


Produsele comandate au asigurare, valabila pe intreaga perioada a transportului, pana in momentul livrarii.

IMPORTANT ! – In momentul in care ati primit/ridicat coletul de la curier, va rugam sa verificati integritatea coletului, iar in situatia in care observati ca ambalajul este deteriorat ori vi se pare suspect, atunci va rugam sa desfaceti coletul in prezenta curierului pentru a verifica continutul coletului.

Orice probleme legate de integritatea coletului (colet spart, banda adeziva personalizata este rupta si inlocuita) ori de continutul coletului (produse lipsa, deteriorate) va trebui sa le semnalati imediat pe procesul verbal de predare/primire al curierului si in prezenta curierului, in caz contrar societatea noastra nu este responsabila pentru integritatea produselor sau continutul coletului deoarece nu putem demara procedurile legale, necesare intre societatea noastra si firma de curierat.