Despre noi

In Case Energy România, – furnizorul tãu de sisteme pentru energie regenerabilã.

Echipa noastră vinde, proiectează, instalează şi asigură mentenanţa sistemelor fotovoltaice, care aduc economii de costuri și un plus de siguranță pentru consumatorii casnici și industriali.

Identificarea nevoilor clientului

discutăm în detaliu cu clienții noștri despre nevoile acestora, înainte de a decide dacă instalația este fezabilă și a începe proiectarea.

suntem dispuși să răspundem la orice întrebare despre sistemul propus și să oferim alternative în funcție de nevoile clientului.

Proiectarea sistemului

Prima etapa este proiectarea sistemului in functie de necesarul clientului si stabilirea ofertei, dupa achitarea primului avans (de 30% din oferta) efectuăm o vizită a locației pentru a stabili toate detaliile viitorului proiect, în funcție de condițiile existente: suprafață, trasee de cabluri/țevi cât și necesarul de echipamente.

Poziționarea sistemului – luăm în calcul locația amplasării sistemului, pentru ai stabili eficiența, în funcție de condițiile și spațiul de amplasare.

Inginerul nostru specializat în domeniu este pregătit să realizeze proiectul tehnic pentru amplasamentul clientului.

Executăm lucrări variate, de la proiecte de panouri pe acoperiș și până la proiectarea sistemelor pentru spații industriale sau parcuri fotovoltaice.

În urma implementării proiectului tehnic, pregătim un buget estimativ pentru întreaga lucrare și stabilim împreună cu tine, pașii de implementat pentru rentabilitatea investiției tale.

Ne poti urmari pe paginile noastre de facebook In Case Energy RomaniaSisteme fotovoltaice , instagram sisteme_fotovoltaice si YouTube.