Despre noi

In Case Energy România: Pionieri în energie verde și tehnologie Inteligentă

Descoperiți In Case Energy România, liderul inovației în soluții de energie regenerabilă și tehnologie avansată pentru un viitor mai sustenabil. Specializați în instalarea sistemelor fotovoltaice de ultimă generație, branșamente electrice (0.4KV și 0.23KV), instalații electrice, stații de încărcare ultramoderne pentru vehicule electrice și sisteme SMART HOME inteligente, suntem dedicați să vă aducem viitorul energiei curate direct în casele și afacerile dvs.

Echipa noastră expertă nu doar vinde și proiectează aceste soluții, ci le și instalează și asigură mentenanța, garantând economii de costuri semnificative și un nivel sporit de siguranță și eficiență, atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru cei industriali.

Suntem mândri să fim furnizori de sisteme fotovoltaice complete și pompe de căldură, disponibile prin depozitul-de-fotovoltaice.ro – cel mai mare depozit de soluții fotovoltaice din județul Dâmbovița, situat în pitoreasca Comună Vulcana-Pandele. Cu o rețea extinsă de parteneri, asigurăm livrări rapide și eficiente în întreaga țară.

Identificarea nevoilor clientului

discutăm în detaliu cu clienții noștri despre nevoile acestora, înainte de a decide dacă instalația este fezabilă și a începe proiectarea.

suntem dispuși să răspundem la orice întrebare despre sistemul propus și să oferim alternative în funcție de nevoile clientului.

Proiectarea sistemului

Prima etapa este proiectarea sistemului in functie de necesarul clientului si stabilirea ofertei, dupa achitarea primului avans (de 30% din oferta) efectuăm o vizită a locației pentru a stabili toate detaliile viitorului proiect, în funcție de condițiile existente: suprafață, trasee de cabluri/țevi cât și necesarul de echipamente.

Poziționarea sistemului – luăm în calcul locația amplasării sistemului, pentru ai stabili eficiența, în funcție de condițiile și spațiul de amplasare.

Inginerul nostru specializat în domeniu este pregătit să realizeze proiectul tehnic pentru amplasamentul clientului.

Executăm lucrări variate, de la proiecte de panouri pe acoperiș și până la proiectarea sistemelor pentru spații industriale sau parcuri fotovoltaice.

În urma implementării proiectului tehnic, pregătim un buget estimativ pentru întreaga lucrare și stabilim împreună cu tine, pașii de implementat pentru rentabilitatea investiției tale.

Ne poti urmari pe paginile noastre de facebook In Case Energy RomaniaSisteme fotovoltaice , instagram sisteme_fotovoltaice si YouTube.

Alegeți In Case Energy România pentru o viață mai verde și un viitor mai luminos!