Cum platesc

Plata numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau atunci cand ridici produsele din depozitul nostru de L-V 9:00 – 17:00, adresa: Str. Calea Branesti, nr.99, Vulcana Pandele, Dambovita.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii. 
Pentru livrarea la domiciliu, plata se efectueaza in baza conditiilor comerciale, avans minim 50%, iar restul de 50% catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

Daca exista livrari partiale, plata se va face esalonat, in functie de valoarea produselor livrate.
Pentru plata ramburs in numerar se percepe o taxa de ramburs.

Ordin de plata

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Acord Media Studio SRL si trimisa pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda, sau in urma confirmarii telefonice sau a discutiilor, cu unul dintre consultantii nostri de vanzari.

Pentru achizitiile din magazinul online, livrarea produselor se face dupa confirmarea platii facturii proforme emise, in conturile de mai jos.


Nume firmă: Acord Media Studio SRL
Cont deschis la Banca Transilvania
COD IBAN: RO80BTRLRONCRT0385774201   RON

Cont deschis la ING

RO55 INGB 0000 9999 1215 1305 RON

Plata online cu card bancar prin Banca Transilvania

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.


Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line, cu acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.


„3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Plata online in rate egale fara dobanda Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit