Cum cumperi

Comanda telefonic

Puteti comanda telefonic, sunând la 0726387126 / 0721800340 de L-V 9:00 – 17:00

Specialistii nostri vă vor ajuta sa alegeti produsele potrivite si veti primi cea mai buna consultanta in domeniu, indiferent de capacitatea si tipul sistemului ales. Este valabil pentru sistemele fotovoltaice si cele termice.

Pentru sistemele fotovoltaice, va recomandam sa aveti la indemana, ultimele 3 facturi de energie de la furnizorul dumneavoastra (daca este posibil), sau consumul real al echipamentelor din locuinta/birou/locul de montaj al viitorului echipament, pentru a va calcula puterea sistemului.

Pentru facturare este necesar numele si adresa de domiciliu (pentru persoane fizice) sau CUI-ul (pentru persoane juridice).

Pentru livrare sunt necesare adresa exacta si numarul de telefon pentru contact.

Reamintim ca plata produselor comandate conform solicitarii/contractului se efectueaza in baza conditiilor comerciale, avans minim 50% (sau integral la semnarea contractului), iar restul de 50%, inainte de momentul montarii echipamentului(daca acesta beneficiaza de montaj si mentenanta) beneficiarul, facand dovada platii in teren, sau, dupa caz, ramburs la curier, in momentul in care se efectueaza livrarea.

Acord Media Studio SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri, sa solicite plata produselor in avans, conform “Termeni şi condiţii” de pe site-ul nostru.

Avansul/plata se face prin transfer bancar, ordin de plata, POS sau la unul din sediile noastre.

Livrarea sau programarea montajului, dupa caz, va fi efectuata numai dupa achitarea serviciului si materialelor, in general cu avans 50% si restul de 50% cu 24h inaintea montajului/livrarii/ridicarii produselor de la sediul nostru.

Vezi modalitatile de plata

Comanda prin e-mail

Putetiti plasa comanda si prin e-mail, la adresa contact@incaseromania.ro sau prin intermediul Formularului de Contact

Un consilier vanzari vă va contacta telefonic in cel mai scurt timp, pentru a va confirma disponibilitatea produselor solicitate si/sau a prelua informatiile necesare pentru facturare si livrare.

Cum intru in posesia produsului?

  • La depozitul nostru de L-V 9:00 – 17:00, adresa: Str. Calea Branesti, nr.99, Vulcana Pandele, Dambovita;
  • Prin curier, in 24 – 48 de ore din momentul confirmarii comenzii de catre un consultant de vanzari.

Comanda online

In pagina “MAGAZIN”(momentan indisponibil) de pe site-ul www.incaseromania.ro/magazin, dupa ce ati ales produsul dorit, selectati cantitatea si apăsati butonul “Adauga in cos”.

Mai trebuie doar sa completati datele de contact, adresa de livrare, sa alegeti metoda de livrare, metoda de plata, si sa apasati butonul “Finalizeaza comanda”. 

La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail, la adresa de e-mail pe care ati specificat-o, prin care se confirma inregistrarea comenzii.