Acasa

Galerie foto – portofoliu

In Case Energy România – furnizorul tãu de sisteme pentru energie regenerabilã

Echipa noastră vinde, proiectează, instalează şi asigură mentenanţa sistemelor fotovoltaice, care aduc economii de costuri și un plus de siguranță pentru consumatorii casnici și industriali.

Instalarea unui sistem fotovoltaic este complexă, necesită experiență în domeniu, competențe tehnice și de aceea trebuie realizată de către profesioniști.

Inginerii noștri calificați se pot ocupa de toate etapele, de la dimensionare până la punere în funcțiune și monitorizare, pentru a asigura succesul proiectului tău, fie că este unul rezidențial, comercial sau industrial.

ANALIZĂ / DIMENSIONARE / PROIECTARE

Analizăm proiectul tău, și concepem un sistem fotovoltaic personalizat.

Comercializăm echipamente de la cei mai mari producători mondiali din domeniu astfel, punem la dispoziţia clienţilor nostri un stoc important de componente de ultimă generaţie, cu game variate de produse.

INSTALARE / PUNERE ÎN FUNCȚIUNE

Montăm sistemul fotovoltaic și ne asigurăm că totul funcționează perfect.

in case energy Romania

ASISTENȚĂ TEHNICĂ / MENTENANȚĂ

Suntem alături de tine în orice moment, chiar și după instalare, monitorizând sistemul tau, şi asigurând mentenanţă între 12-36 luni, în funcţie de sistemul ales.

Ne poti urmari pe paginile noastre de facebook In Case Energy RomaniaSisteme fotovoltaice , instagram sisteme_fotovoltaice si YouTube.


CALIFICÃRI / AUTORIZAŢII PARTENERI

fronius Sistem Partner
Instalator autorizat Fronius System Partner
fronius.com